vart en vääldigt lång dag igår.. vaknade och åkte på träning, sen lunch hos mos mormor.. sen snabbt somfan in till valb och köpa nyårskläder. hittade ett skitfint lnne och hårfärg, Fick skjuts direkt hem till Emma och åt med hennes sen satte vi oss i lugn och ro och målade naglarna, satt i 3h och målade och skrattade,... Jock nalände till bygnaden villket resulterade i ännumera skratt..
nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på tills mina vänner anländer för att fira in det nya året
 
Sommarens top3 bästa bilderna i min mobil..
 
 1.Midsommarafton, pigg och glad, KLAR VINNAR BILD
 
 
2. jag och ida, goa och glada på campingen i färnbo, Bilden väcker mååånga minnen,tyvärr haha
 
 
3, Äckligaste, åker moppe med emma i fin outfit..
 
 
Detta är igentligen inte dom bäsata eller sjukaste bilderna men dom andra vill jag ej ha på bloggen hahah
dagen idag, oj, den har varit otroligt lång, vaknade hos Ida, haha följde med henne hem inatt efter att hon och emma hade varit här, Vi låg och skrattade och pratade flera timmar innan vi somnade. BLABLA kom hem, dog i sängen, stalkade runt lite, hittade lite saker jag igentligen inte vela vet, men bra ändå så jag kan gåvidare.
Madde ringde så gick jag till stallet och träffade henne så hälsade hon på Chaf, så on ska ev börja rida han någon gång i veckan så jag kan fokucera på konståkningen dom dagarna. åkte  in på träning, värmde upp, sen träna 1h, ja vad gjorde vi, körde basic 2 och sen hoppade jag ögel och flipp..
 
ATM: ska finna orken att hoppa in i duschen, sen dö till en film, sen sova
. Träning 08.30 imorgon, sen office :)