haft en underbar dag i skolan, Har bara fixat. Vi ska ha en mediadag för 8or och 9or. Jag har riggat en studio så vi ska filma ett liveband som ska spela i fotostudion, de är typ de jag gjorde i skolan. jag var även så duktig så jag gick från bussen hem och gick direkt till stallet för att få klart där så jag bara kunde chilla på gården resten av dagen, Men kom dit så var det mockat, Vart så otroligt glad, Finns inget som jag uppskattar så mycket som när man hjälps åt i stallet. Kom hem igen och fortsatte skrapa bort färg på transporten, sen har jag slipat trappräcke och skratar träsoffan.
kommer somna glad för jag har världens bästa föräldrar pappa ska rita min tattuering imorgon och mamma ska betala licens och medlemskap så jag kan börja tävla med Chaf igen!

just nu är allt bra <3

Kan säga att jag har haft ett underbart påsklov med härliga vänner. har lekt kurragömma, haft sista konståkningsträningen, byttstall, åkt massa moppe, ätit för mycke gott, åkt mer moppe, bott hos Emma, sovit i lägenheten med Martin, Äventyrade i skogen med Emma, Emelie och Christian, handlat p alla mina pengar, Sovit hos jossan och käka snoppglass. Utmaningar med Emma som slutade med kondom i näsan, har haft det jätte bra. 
jo idag tränade jag på att spela kubb med Linnea.
28skoldagar kvar till sommarlov, 
 
 
Pay and jump i Torsåker, Då är sommaren påväg. 
Lastade och åkte iväg på förmiddagen, eller jag snarare runt lunch. Chaf skulle såklart bråka lite innan han vela gå in i transporten, standard, men han gick in iaf. Kom fram och kollade barnan som vanligt, lastade ur och skrittade fram tsm med Jossan & Britania, Skit mysigt. Red och hoppade fram till 80klassen, Kände bara på han över hindren lite innan vi gick ut på banan, Red en felfri och fin runda i 80, och 90klassen vart också felfri fast jag sed förbi ett hinder ahah, gick lite för fort. jaja så kan det gå. så stolt över min fina kille, nu är vi på gång igen
 
han var så otroligt taggad, han hoppade som en dunderklump haha, så nöjd med han, sååå duktig.