vaknade nyss, bläää, jagg är så sjukt trött i både huvudet och i kroppen, men jag får väll dricka en massa kaffe idag. Men jag kommer garanterat bli pigg ikväll när jag äntligen så få se metallica på gärdet i stockholm. Har velat åka på Stockholme Fields sen förra året, men vi skulle först inte åka men sen ändrade pappa sig så nu åker vi alla förutom Mirina. Tror att det kommer bli riktigt kul, Skrev igår att kameran blir med och den kommer användas fltigt !
 
ska faktiskt göra ett gott försök på att börja blogga igen. Det är bara det här med tiden, och dom senaste dagarna har jag inte haft någon mobil heller. Jag vill kunna fortsätta blogga för att i framtiden kolla tillbaka och se vad jag har gjort, Skiter totalt i om någon läser det jag skriver, kan väll länka då och då, bara för at uppdatera at det faktiskt finns en blogg om det är någon som bryr sig eller bara vill stalka mitt liv. 
 
Allt är som vanligt, Är med Emma dagarna in och ut haha, hade badvakts utbildning iår igen, sov hos emma inatt umicks även med Jock igårkväll, Har inte träffat han på jättelnge så det var faktikt kul. Jag har fått låna Emmas gammla iphone nu så nu är jag kontaktbar iaf !
 
Imorgon åker jag på Stocholm Fields och ser på METALLICA, kommer bli galet kul, stannar över natten sen å lördag ska ag till Linnea och umgås med mina tjejkompisar sen på söndag åker jag Mamma, Emma och Karin ner till västerås för då ska jag gadda mig igen 
 
kameran följer med ner imorgon, och är med hela helgen så de kommer komma bilder, sen finns jag ju på instagram också,