PT-träning och ben stog på schemat för dagen.
gjorde massor med övningar och maskiner så kunde inte stå upp efter haha, precis som det ska vara. men passet kändes riktigt bra ochkunde verkligen pressa mig till mina yttersta gränser. Lena berättade även att hon ska börja ha att man får prova på Crossfit igen, Vart skittaggad för att det är så jävla kul, men vet inte om jag ska börja än eller inte. Jag gick ju på det nånra gånger förut och tyckte då att det var skitkul.
 
stretchade även läänge efter, har som mål att släppa spagat på båda benen innan jul, så det är bara att köra på.


fredag... 
 
sitter just nu och äter frukost, vaknade tidigt så jag passade på att göra en riktigt god frukost. Ska strax gå ner till bussen och åka tilll gymmet för et benpass med Lena, känns så otroligt välbehövligt nu så jag får rensa tankarna. sen ska jag dusha och fixa mig på gymmat, ahha hoppas att bastun är på, för vi ska åka in till valbo och fota en ny syskon bild på mig och mina systrar. det kommer säkert bli ikealunch också. sen så ska jag bare hem och sen ikväll intar jag rollen som läderlappen igen.
 
 
Sov hos Sita inatt för att vi skulle bli hämtade tidigt utav Luna som skulle testa i Borlänge. Vi låg vaken och pratade om allt mellan himmel och jord, Jättemysigt och välbehövligt. Imorse åkte vi, Kommer fram, fixar och grejar. Uppvärmningen för henne gick jättebra och det gjorde testet också. Nu är vi påväg hem med en ny tävlingsåkare till klubben, jättekul.