Det är fortfarande nå fel så kan inte blogga från mobilen eller ipaden.. Ska försöka fixa det men vet inte vad felet är..
 
Idag iaf, Söndag, Första advent. vaknade tidigt imorse, som vanligt när man är "ledig".. Gick till stallet för att rida vid 9. det blev et tur upp i skogen och lite trimm på ett gräsfällt som var ridvänligt. Dushade och åt i farten när jag kom hem för att ta mig till kungsgården för att åka vidare till gävle för att filma lit och kolla på bocken med Sanna & Johannes. Har haft en jättemysig eftermiddag med dom, Bästa. 
 
Nu ligger jag redan i sängen för att fixa lite bilder och sen kanske kolla på en film innan det blir dags att sova, Ska även fixa lite tidsinställda inlägg så bloggen inte står tom.
 
 
i  onsdags blev jag med en bäbis till...
 
 
 
(Skrev ett mobilinlägg i söndags, men de hade inte blivit ublicerat de heller..)
 
Vi firade mamma i bbygården här hemma i norrberg, Klockan ringde tidigt på lördagmorgon för jag skulle ta ut hästarna och fixa stallet. Vi åkte till lokalen och började städa vid 10. Vi fick ordning på allt. Jag fixade i köket medans mamma och Molly fixade med borde och de ute i lokalen. Vi åkte hem och fixade oss vid 13, då kom även Martin, Så jag umgicks med han hela dage typ, Vi satt mest i köket och pratade efter som att jag skulle fixa med fikat och de. Emma och Ida kom strax efter att han hade åkt så då drogs festen igång och vi höll på till4 på morgonen, Jag kom hem igen vid 5 oh satte mig då och kollade på boxning för att inte somna innan jag skulle ta ut hästarna vid 7. Men hade en sjukt kul kväll, Önskar att mamma fyllde 40 varje år haha, Men nästa år är det jag som fyller ARTON.
 
Mamma hade maskerad i berntema!